+36 (20) 522 9574 (Munkanapokon: 8-16 óráig)
A kosár üres

Tartalmak

Mesés mindennapok

 

A mesék a kisgyermekek első élményei közé tartoznak, nem csoda, ha a legtöbb kislány királylány szeretne lenni, ha felnő, a legtöbb kisfiú pedig sárkányölő lovag. A mesék világát megidézheti a valóságban is a kicsik számára! Ajándékozza meg gyermekeit mesés ruhadarabokkal, és ne hagyja, hogy túl hamar felnőjenek!

 

Gyerekruha webáruházunk kínálatában márkás, kiváló minőségű babaruhák, gyerekruhák rendelhetők új és használt változatban is. A mesehősös, színes, vidám pólók, fürdőköntösök, pizsamák és egyéb kiegészítők között olyan márkák is képviseltetik magukat, melyek nem csak a kicsik kedvencei, de a szülők elvárásainak is maximálisan megfelelnek.

A Marks & Spencer, Debenhams vagy Next gyerekruhái kedvező árukkal, strapabíró kivitelezésükkel és vidám designjukkal a csemeték kedvencévé válnak.

 

Csempéssze be gyermekei életébe a mesék szereplőit, és öltöztesse őket mesés gyerekruhákba! A részletekért, akciókért és kedvezményekért nézzen körül weboldalunkon, valamint kérdéseivel keressen fel minket bizalommal!